Webhotelli: Yrityspaketti

142,80 

Tämä paketti on lähinnä suunniteltu yrityksille, mutta se muodostaa loistavan vaihtoehdon myös niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ja lisää ominaisuuksia. Kyseessä on yrityksille paras webhotelli, joka sisältää rajoittamattomia ominaisuuksia.

Peruspaketin ominaisuudet

Levytila: 10Gt
Liikennöintiraja: 200Gt/kk
Sähköpostilaatikoita: 50
Sähköpostialiakset: Rajattomasti
Domaineja: max.21
Alidomainit: Rajattomasti
MySQL5: Rajattomasti

Paketti sisältää: PHP 7, SSH-yhteys, Webmail

Laskutuskausi 12kk. Hinta 9,90€/kk +ALV.

Vertaile pakettejamme.

Tuotetunnus (SKU): webhotel-yritys Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Rajoittamattomia ominaisuuksia

Yrityspakettiin sisältyy salatut sähköpostit, joissa ei ole rajoitettu aliaksien (eri sähköpostiosoitteiden) määrää. MySQL-tietokantoja on käytössä rajoittamaton määrä, eikä alidomainejakaan ole rajoitettu.

Valitse webhotelliin oma domain

Yrityspakettiin on mahdollista liittää useita domaineja (www-osoitteita): pää-, 10 rinnakkais- ja 10 lisädomainia.

Sähköposti omalla domainilla

Yritypaketissa saat käyttöösi 50 sähköpostilaatikkoa ja rajattoman määrän aliaksia (sähköpostiosoitteita). Voit lukea viestisi sähköpostiohjelmassa tai internet-selaimella käytettävässä webmailissa. Palveluun sisältyy luonnollisesti roskapostin suodatus, sekä virustorjunta.

Automaattiset varmuuskopiot

Otamme webhotellista automaattisia varmuuskopioita useasti päivässä. Asiakkailla on pääsy automaattisiin varmuuskopioihin. Asiakas voi myös itse ottaa varmuuskopioita.

SSH-yhteys

Yrityspaketissa saat myös käyttöösi SSH-yhteyden, jolla siirrät tiedostojasi turvallisesti tietokoneesi ja palvelimemme välillä.

Luotettavat palvelu

Tarjoamamme palvelut sijaitsevat Suomessa kahdessa palvelinsalissa Helsingissä.  Palvelinsalinen sijainti Suomessa tuo luotettavuutta ja nopeutta palveluihin. Palvelinsaleista vastaava yritys on maailman johtava ensiluokkaisten operaattorineutraalien konesalien toimittaja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.